Recenze - LOL

13. february 2013 at 10:52 | Keneth Lee |  Recenze na filmy
LOL
Usa, 2012, 93 min
Komedie /Drama/ Romantický
Tumblr_mi0p6l5dd51rmk3ymo1_500_large
Popis:
Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. Další zajímavou postavu, si zde zahrála Ashley Greene, kterou známe především z filmu Twilight.


Recenze:
Tento film jsem shlédla hlavně kvůli tomu, že tam hraje Miley Cyrus. Všichni ji znají jako disney hvězdu Hannu Montanu. Už od začátku jsem věděla, že mě film bude bavit. Pokud máte rádi filmy ze střední plných zvratů, ale i velmi šťastných chvíl, tak si tento jistě zamilujete.

Hodnocení: 10/10

Tumblr_mag5svdm5y1r76e3uo1_500_large

- asi jste ten film už všichni viděli jo:DD ale dávám ho sem, protože je můj oblíbený!
 


Poll

Trefíš se do tečky?

.

Comments

1 D. | Web | 13. february 2013 at 11:06 | React

Dneska rano jel na HBO, sem se musela koukat. Mě osobně se moc líbil!!! Akorát sem moc nepochopila proč ho točili znova, když je natočenej už jednou ?:D

2 Sweet~Marshmellou* | Web | 13. february 2013 at 11:23 | React

[1]: No...ten prvná byl francouzskej a myslím,že v americe si řekli,že ten jejich bude lepší,ale mě se o chloupek víc líbí ten původní,i když teda někteří ti herci tam...děs! :D

Btw LOL je skvelý film,taky ho mám ráda :) a jinak změna je život a mě se tvůj vzhled líbí,ale i kdyby jsi ho chtěla měnit,tak bude určitě pěkný,jako vždy! :3

3 Michal (ka) | Web | 13. february 2013 at 11:41 | React

Děkuju moc :))

Jojo, ten film jsem viděla, a mám ho moc ráda. Fakt se mi líbil. Skvělí herci a písničky :)

4 iwantfreedom | 13. february 2013 at 11:50 | React

já se přiznám, že jsem LOL neviděla, páč jsem se k němu nedostala :DD hodně lidí ale fakt říká, že je bezvadnej, tak se na něj možná tuten tejden mrknu:)

5 D. | Web | 13. february 2013 at 11:57 | React

Je to skvělý filmík:)) super recenze

6 Celene | Web | 13. february 2013 at 12:12 | React

LOL je super, hrozně se mi líbí ta písnička na konci :-)

7 Marča | Web | 13. february 2013 at 12:22 | React

Ségra se na to koukala a říkala že je to supr,takže se na to někdy taky podívám :)

8 K. | Web | 13. february 2013 at 12:51 | React

tento film vážně zbožňuju <3

9 Ms_Z | Web | 13. february 2013 at 13:15 | React

Taky jsem na tenhle film koukala hlavně kvůli Miley a mile mě překvapil. Bavil mě od začátku do konce :)

10 Any :) | Web | 13. february 2013 at 13:28 | React

Děkuji, jestli chceš můžeš valentýnské srdce lajknout v soutěži - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=426814624061055&set=a.421903654552152.98556.244456542296865&type=3&theater - je to pro mě moc důležité. Ale pochopím, pokud se ti nebude chtít dávat lajk.

11 Emily | Web | 13. february 2013 at 14:09 | React

Je to úžasný film :) Dívám se skoro pořád :)

12 mary | Email | Web | 13. february 2013 at 14:27 | React

Je to super film! :) čakala som, že to bude sprostosť, ale je to úplne naj! :D

13 Lena | Web | 13. february 2013 at 14:29 | React

Ten film je vážně úžasnej. Musím uznat, že mě málokdy zaujme nějaký film, ale tomuhle se to vážně povedlo! :) :D

14 Ann xP | Web | 13. february 2013 at 14:35 | React

Můj oblíbený film. Úplně mě zaujal bavil a Kyle...No prostě ňuňák <3

15 Adele. ▲ | Web | 13. february 2013 at 14:39 | React

Nejlepší film, můj nejoblibenější! :)) Prostě takovej pro teenagery :)

16 *Štýl* | Web | 13. february 2013 at 15:12 | React

Lol je nejlepší!!

17 Mishelle™ | Web | 13. february 2013 at 15:13 | React

nejlepší film^^

18 Roni* | Web | 13. february 2013 at 15:41 | React

Tenhle film jsem viděla a ušel. Neřadím ho k mým oblíbeným filmům, ale určitě se na něj dá dívat. :) ;)

19 Eve | 13. february 2013 at 15:50 | React

zaujimavo si to napísala :) ha máš zaujimavý blog .

20 Ká. | Web | 13. february 2013 at 15:54 | React

Mě ten film taky baví :) , ale spíš FR. verze .. :D

21 TeRush & Naty | Web | 13. february 2013 at 16:36 | React

já jen nepohopila ten smysl toho filmu :x..

22 Kristýna-xoxo | Web | 13. february 2013 at 16:51 | React

Ten film je super :D :3 :)) I od několika kluků jsem dokonce slyšela že je hezkej :D

23 Martinka.:) | Web | 13. february 2013 at 17:41 | React

Je to boží film! :) Úplně miluju!♥ A Miley Cyrus je taky božská:)

24 lucinkva | Web | 13. february 2013 at 17:59 | React

ten film zbožnuju!♥:)

25 Lůca | Web | 13. february 2013 at 18:02 | React

film jsem ještě neviděla a ani jsem o něm neslyšela....až budu mít tak zkouknu :)

26 Kitti. | Web | 13. february 2013 at 18:08 | React

LOL je tiež jeden z mojích oblúbených.. Miley a ostatní herci to zahrali naozaj dobre:)

27 ites | Web | 13. february 2013 at 18:23 | React

Jeden z mejch nejoblíbenějších filmů.. Ikdyž, českej dabing ho hodně zkazil ( obzlvášť teda hlas Loliný mámy,který mi občas přijde ještě víc "pubertální" než hlas Loly..) Ale tenhle film je tak hezkej,že i ty hrozný dabingy překousnu:D

28 Anča ^_^ | Email | Web | 13. february 2013 at 18:25 | React

Miluju ten film :') je dokonalý :3

29 Dee. | Web | 13. february 2013 at 18:41 | React

Dokonalost :))

30 Fraise Massepain | Email | Web | 13. february 2013 at 18:42 | React

I won't let you go, now you know...I've been crazy for you all this time ... ♪

31 Jcat Barsh | Web | 13. february 2013 at 19:41 | React

ten film jsem poprví uviděla před Vánoci, je úžasný! :))

32 Kája a Vikiss | Web | 13. february 2013 at 19:47 | React

Nejlepší film :3

33 leila. | Web | 13. february 2013 at 19:47 | React

to díky blogu faithfully :)))

34 Gabuna | Web | 13. february 2013 at 19:57 | React

:333Miluju ho nejvíc :)

35 Anna^^ | Web | 13. february 2013 at 20:04 | React

největší sílu vidím v roli matky a dcery. Moore a Cyrus to zahrály skvěle :) můj nejoblíbenější film to není, ale mám ho ráda.

36 †SuicidePsychoMonstrum† | Web | 13. february 2013 at 20:13 | React

Je to můj nejoblibenější film :333 viděla jsem ho už několikrát a vím že se na něho ještě aspoň tak milionkrát podívám!! (y)

37 Olja:) | Web | 13. february 2013 at 20:15 | React

Pěknej film :) ale nejsem tím unešená jako ostatní :DD

38 Kath♥(Horalka) | Email | Web | 13. february 2013 at 20:20 | React

Viděla jsem ho už snad 5x, a áno, je boží! :)

39 chrisstine-brunette | Email | Web | 13. february 2013 at 20:20 | React

krásnej film . :)

40 M. | Web | 13. february 2013 at 20:26 | React

nejlepčí film ! miluju Kyla ! :D

41 Tessule | Web | 13. february 2013 at 21:06 | React

ty animačky jsou krásné:)
film jsem viděa nedávno, je skvělý:)

42 Casion | Web | 13. february 2013 at 21:11 | React

Tento film som ešte nevidela, ale mnoho ľudí ho chváli a aj z recenzie usudzujem, že bude zrejme good :D

43 Nibby | Web | 13. february 2013 at 21:32 | React

ještě jsem ho neviděla, ale chystám se :)

44 A. | Web | 14. february 2013 at 9:26 | React

Ještě jsem se k tomuto filmu nedostala, ale snad si na něj najdu v nejbližší době čas... :)

45 Lucie:-* | Web | 14. february 2013 at 11:42 | React

Nejlepší film:OOO ♥

46 Nely | 14. february 2013 at 13:04 | React

Ten film miluji! souhlasím stebou!:)

47 raspberry | Web | 14. february 2013 at 17:45 | React

Můj oblíbený film! Podle některých je ta francouzská verze lepší, ale já jsem ji neviděla, takže nedokážu posoudit. :)

48 xoxoNelly | Web | 15. february 2013 at 9:15 | React

já ten film miluju... Ááá :D

49 DeNisQa | Web | 15. february 2013 at 17:32 | React

Nejlepší!♥

50 Ter. | Web | 15. february 2013 at 23:24 | React

Miluju ten film. :3 Jeden z nejoblíbenějších. :3

51 j-vip | Web | 16. february 2013 at 16:02 | React

toto je úžasný film :)

52 Móda | Web | 16. february 2013 at 19:46 | React

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement