Recenze - So Undercover

14. february 2013 at 11:25 | Keneth Lee |  Recenze na filmy
So Undercover
Tumblr_mgy0sgpnka1qduq6ko1_500_large

Akční/Komedie
USA, 2012


Popis:
Molly Morris (Miley Cyrus), chytrá, rafinovaná a drzá dívka s ostrým slovníkem, je soukromým očkem. Jednou dostane kuriózní nabídku, aby pracovala pro FBI, kde jí nabídnou zajímavý případ. Musí ochránit vysokoškolačku Alex, jejíž otec je bývalý gangster. Úkolem Molly je proměnit se ve studentku, aby zapadla mezi místní kultivované dívky. Nic se samozřejmě neobejde bez lásky.

Recenze: Tento film sem si včera stáhla u musím říct, že se mi opravdu líbil. Miley je opět krásná! Určitě doporučuji ke shlédnutí.

Undercover19_large

Hodnocení: 10/10

Tumblr_mi8edijju11s2b2eto1_500_large
 


Poll

Trefíš se do tečky?

.

Comments

1 Lucie:-* | Web | 14. february 2013 at 11:42 | React

Jé díky moc právě jsem hledala nějaký film :) :D

2 Lena | Web | 14. february 2013 at 11:45 | React

Až budu hledat nějaké filmy, tak se sem určitě podívám ;) :) Tenhle jsem ještě neviděla :( :)

3 Marča | Web | 14. february 2013 at 12:37 | React

Vypadá lákavě :)

4 D. | Web | 14. february 2013 at 12:49 | React

ten film byl dobrý!:) Moc se mi líbil :3

5 Kiki | Web | 14. february 2013 at 13:37 | React

Už jsem ho taky viděla...jedním slovem - BOMBA ♥ :)

6 D. | Web | 14. february 2013 at 14:19 | React

nedávno jsem ho viděla:) ale nezaujal mě tak jako třeba The Last song,nebo LOLO')) ale MILEY tam byla nejdokonalejší z těchto filmů(y)

7 Nela | Web | 14. february 2013 at 14:31 | React

určitě se podívám! vypadá dobře! :)

8 Nela | Web | 14. february 2013 at 14:41 | React

A chci se zeptat, spřáteluješ nebo něco? :)

9 Ann xP | Web | 14. february 2013 at 14:49 | React

Ježiši marjááá :D Já to neviděla! Panebože...Běžím si to stáhnout! :)

10 Kath♥(Horalka) | Email | Web | 14. february 2013 at 14:49 | React

Určitě na něj kouknu :)

11 LittleBS | Web | 14. february 2013 at 14:55 | React

Už jenom kvůli tomu, že na té fotce má miley zrcadlovku si to stáhnu :D:)

12 Sweet~Marshmellou* | Web | 14. february 2013 at 15:21 | React

zlatko kde jsi ho stahovala? :)

13 M. | Email | Web | 14. february 2013 at 15:35 | React

Je to nádherný film! :)

14 Martinka.:) | Web | 14. february 2013 at 16:04 | React

Boží film!:) Také na něj plánuji recenzi:) :DD :33 Zamilovala jsem si ho:)

15 Car D'Ginger [Weasley] | Web | 14. february 2013 at 16:39 | React

podle mě jsou všechny filmy s Mils skvělý :D! ale tuto jsem taky ještě neviděla :) ale určitě se na něj mrknu :D!

16 Ká. | Web | 14. february 2013 at 16:40 | React

Nemám ráda Miley , ale většinou mě filmy kde hraje ona docela baví:D:D - až na Hannu Montanu a podobné. :D:D

No vypadá to fajnově:)

17 Olja:) | Web | 14. february 2013 at 17:38 | React

Už plánuju takovou dobu se na ten film podívat a furt se nemůžu dokopat! :D

18 raspberry | Web | 14. february 2013 at 17:50 | React

To si stáhnu už jen kvůli toho, že tam hraje Miley. :)

19 Lucinda | Web | 14. february 2013 at 17:56 | React

zajímavý:) já tyhle filmy sice moc nemusim ale tento vypadá zajímavě:)

20 lůca | Web | 14. february 2013 at 18:00 | React

Krásná :) .. A děkuju za pochvalu :)

21 Kristý | Web | 14. february 2013 at 18:23 | React

tak tohle si určitě stáhnu :D :)

22 Sweet~Marshmellou* | Web | 14. february 2013 at 18:30 | React

jasně :) a nemohla by jsi mi prosím poslat link nebo tak?

23 Gabuna | Web | 14. february 2013 at 18:56 | React

hned jsem si stáhla protože to vypadá nádherně!:3

24 Mini267 | Web | 14. february 2013 at 19:07 | React

nevidela som ešte tento film,ale keďže si dala také vysoké hodnotenie, tak sa ulakomím :-)

25 Michelle Saddler | Web | 14. february 2013 at 19:48 | React

Už jsem o něm slyšela, ale ještě jsem ho neviděla :)
Stáhnu si ho, Miley je tam krásná :)

26 Nibby | Web | 14. february 2013 at 20:09 | React

Koukám, ty máš Miley hodně ráda:)

27 Infinity | Web | 14. february 2013 at 20:50 | React

Tak o tomhle filmu jsem ani neslyšela, určitě musím vidět. :)

28 Kathushka | Web | 14. february 2013 at 22:05 | React

Miley zrovna v lásce nemám ale možná se podívám:))

29 ladyart | Web | 15. february 2013 at 5:02 | React

Urcite si kuknem vyzerá to úžasne :)

30 L. | Web | 15. february 2013 at 8:07 | React

Další film na můj movielist :D

31 Deny | Web | 15. february 2013 at 10:52 | React

Určitě se podívám :) Miluju Miley ♥

32 Machiina | Web | 15. february 2013 at 11:55 | React

Já na horách ležím s rozkřupanou páteří,takže a hned se to jde stáhnout!Děkuji!Děkuji!Děkuji!!Je to jak dar z nebes!!:D

33 Renda♥ | Web | 15. february 2013 at 12:31 | React

moc ti děkuji hezké fotky miley :)

34 Wewe† | Web | 15. february 2013 at 12:37 | React

Máš pekný blog, nechcela by si spriateliť? :D

35 LittleBS | Web | 15. february 2013 at 12:57 | React

moris :D tak říkáme naší třídní :D
btw,, mohla bych se zeptat jestli jde někde ten film stáhnout bez titulek, s dabingem? :OO
jinak děkuju..;)

36 Tessule | Web | 15. february 2013 at 14:26 | React

vypadá suprově, hned si ho jdu stáhnout:)

37 Mišule | Web | 15. february 2013 at 14:42 | React

určitě stáhnu Miley ted' válí v těch filmech , jak koukám.

38 Marti | Web | 15. february 2013 at 14:42 | React

Film jsem neviděla a ani jsem o něm neslyšela, ale všechny filmy s Miley miluju takže se na něj asi podívám :33

39 Džejní | Web | 15. february 2013 at 14:47 | React

vyzera to dobre :)

40 'Dee | Web | 15. february 2013 at 14:55 | React

Vypadá to zajímavě, ale nemám ráda Miley.

41 Nikol | Email | Web | 15. february 2013 at 15:07 | React

Tá animka :33 Inak som ten film nevidela ale vyzerá super, asi si ho stiahnem :)

42 Patty | Web | 15. february 2013 at 15:18 | React

Už stahuju:DD

43 Hanny^ | Web | 15. february 2013 at 15:28 | React

Jéé ten jsem myslím už jednou chtěla vidět, to je super že si mi ho připoměla, hned si ho stahnu!:)

44 Lia | Web | 15. february 2013 at 15:46 | React

Ještě jsem neviděla ale chci :-)

45 assassin rabbit | Web | 15. february 2013 at 15:48 | React

Hah,teď jsem koukala na youtubku na trailer,asi si to stáhnu díky tvý recenzi a tomu traileru:D

46 LittleBS | Web | 15. february 2013 at 15:57 | React

Taky jsem si ho stáhla v angličtině nakonec..:) Uvidím jaký to bude:)

47 M. | Email | Web | 15. february 2013 at 16:21 | React

Odp. Děkuju :)

48 Fraise Massepain | Email | Web | 15. february 2013 at 16:24 | React

Kouknu...neznám :) Vypadá pěkně-udělali jí makeup, že doopravdy vypadá starší :)

49 LittleBS | Web | 15. february 2013 at 16:25 | React

Ahoj. Promiň za zkopírovaný text, ale strašně ráda bych tě jako moje affs požádala zde> http://falltopieces.blog.cz/1302/storyyy o tvůj názor a návrh, díky moc předem :).
btw,, chápu, kdyby měla avril film, tak se na to taky moc ráda podívám :D no jako já miley moc ráda nemám, ae to co udělala pro charitu bylo úžasný.. ale ty její filmy mě většinou ohromí :)

50 Kami | Web | 15. february 2013 at 16:37 | React

díky, je mi 14:)

51 Kess | Web | 15. february 2013 at 16:41 | React

Podívám se co nejdřív .:)

52 Ell ^^ | Web | 15. february 2013 at 17:10 | React

předvčerejšky jsem ho viděla :) je super ;)

53 Eve | Web | 15. february 2013 at 17:19 | React

znie zaujímavo :)

54 DeNisQa | Web | 15. february 2013 at 17:32 | React

Musím na to kouknout ;)

55 Celene | Web | 15. february 2013 at 20:16 | React

ze začátku mi to přišlo jako Slečna Drsňák, ale líbilo se mi to, příjemný film :-)

56 Ter. | Web | 15. february 2013 at 23:24 | React

Hodláme ho s kamarádkou zkouknout ve středu. :D A podle tvýho článku si myslím, že nebudeme litovat. :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement